louboutin all star converse schuhe amazon ρουχα εργασιας facom louboutin υποθέστε το γραφείο σχεδιασμού tokyo japan

louboutin all star converse schuhe amazon ρουχα εργασιας facom louboutin υποθέστε το γραφείο σχεδιασμού tokyo japan υποθέστε το γραφείο σχεδιασμού tokyo – japan
tokyo αρχιτεκτονική στούντιο υποθέστε το γραφείο σχεδιασμού έχει repurposed παλιά σανίδες σκαλωσιές για να δημιουργήσετε δάπεδα και έπιπλα για το εσωτερικό σκυρόδεμα του δικού του χώρου ατελιέ. για να δημιουργήσουν το χώρο εργασίας τους στον θάλαμο shibuya της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, ας υποθέσουμε ότι οι αρχιτέκτονες του σχεδιαστικού γραφείου επέλεξαν μια παλέτα από υλικά που προέρχονταν από αυτά. «Όταν είχαμε σκεφτεί να δημιουργήσουμε το νέο μας γραφείο, να επιλέξουμε τα συνηθισμένα υλικά σε καταλόγους φαινόταν διαφορετικό από τη φιλοσοφία μας να δημιουργούμε ένα χώρο», είπε το στούντιο. «Τα υλικά σε έναν κατάλογο έχουν ήδη σχεδιαστεί από κάποιον, και για να τα επιλέξει σημαίνει δανεισμός του σχεδίου από αυτά. αν δημιουργήσουμε μια νέα ιδέα ενός χώρου επανεξετάζοντας τα υλικά του, ένα νέο σχέδιο διαστήματος μπορεί φυσικά να λάβει μορφή », πρόσθεσαν οι αρχιτέκτονες. επιθυμεί να πραγματοποιήσει τις εργασίες στο σπίτι, αφαιρούν τα υπάρχοντα εξαρτήματα στο χώρο των 65 τετραγωνικών μέτρων για να εκθέσουν την οροφή και τους τοίχους από σκυρόδεμα. «Αποσυναρμολογήσαμε το χώρο από τον εαυτό μας και σχεδίασα πώς θα έπρεπε να είχε καταστραφεί», είπε το στούντιο. «Η αποσυναρμολόγηση ενός χώρου αποτελεί μέρος του τρόπου αναδημιουργίας του και μας επιτρέπει να νιώθουμε το παρελθόν όταν δημιουργήθηκε ο χώρος». Οι γαλβανισμένες δοκοί από χάλυβα επεξεργασμένοι με φινίρισμα βαφής τοποθετήθηκαν ως πλέγμα σε όλο το ταβάνι, παρέχοντας δομή περιέχουν φωτισμό κατά μήκος της κορυφής και προβολείς κάτω. τα ταιριαστά φύλλα του χάλυβα επιστρωμένα με ένα νιπτήρα και ένα χώρο αποθήκευσης στη μία πλευρά του γραφείου. ένα ράφι ενσωματώθηκε στο τέλος της δομής, με ράφια από κόντρα πλακέ μεταξύ των κατακόρυφων μεταλλικών πτερυγίων για να σχηματίσουν ένα τετράγωνο πλέγμα. οι χαμηλότερες μονάδες αποθήκευσης στην άλλη πλευρά του δωματίου χτίστηκαν με τον ίδιο τρόπο. ανασκαφισμένες σανίδες σκαλωσιάς τοποθετήθηκαν σε όλη την έκταση του χώρου και χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία επιφανειών για μακριές τραπέζες τοποθετημένες κατά μήκος των τοίχων. στο τέλος, ένας σταθερός πάγκος κάτω από ένα μεγάλο παράθυρο παρέχει καθίσματα για ένα πιο άτυπο πίνακα συνάντησης. ένας μετρητής κοντραπλακέ από λυπάρι που βρίσκεται στην είσοδο του χώρου λειτουργεί ως ρεσεψιόν για τους επισκέπτες. Χρησιμοποιείται επίσης ως χώρος καφέ για την παρασκευή καφέ και μπαρ για αναμίξεις ποτών όταν είναι απαραίτητο. «Το γραφείο έχει όχι μόνο τη λειτουργία ενός στούντιο αρχιτεκτονικής αλλά και διάφορα είδη καταστημάτων περιστασιακά», δήλωσαν οι σχεδιαστές, οι οποίοι πρόσφατα ολοκλήρωσαν ένα showroom αυτοκινήτου με απλή ξύλινη πρόσοψη και ένα σπίτι που κλίνει κάτω από τον οριακό τοίχο δεξαμενή. «Το γραφείο θα είναι ανοικτό στην κοινωνία, που σημαίνει όχι μόνο τους πελάτες μας, τους κατασκευαστές, τους μηχανικούς, τους πωλητές και τους ανθρώπους που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, αλλά και όλους τους ανθρώπους που ζουν γύρω μας, σχεδιάζοντας τον χώρο εισόδου ως κατάστημα «, πρόσθεσαν οι αρχιτέκτονες. μέσω dezeen & φτηνές κατάστημα online αγορά εξαγορά κατάστημα online πώληση. louboutin all star converse schuhe amazon ρουχα εργασιας facom louboutin υποθέστε το γραφείο σχεδιασμού tokyo japan louboutin all star converse schuhe amazon ρουχα εργασιας facom louboutin υποθέστε το γραφείο σχεδιασμού tokyo japan