louboutin παπουτσια erke johnson ελέγχει τα γραφεία του eppstein uhen αρχιτέκτονες west allis wisconsin louboutin μποξερ παπουτσια στοκ

louboutin παπουτσια erke johnson ελέγχει τα γραφεία του eppstein uhen αρχιτέκτονες west allis wisconsin louboutin μποξερ παπουτσια στοκ johnson ελέγχει τα γραφεία του eppstein uhen αρχιτέκτονες west allis – wisconsin
οι αρχιτέκτονες της eppstein uhen σχεδίασαν ένα νέο χώρο γραφείων για τους ελέγχους του johnson σε ένα εργοστάσιο κατασκευής στο West Allis, στο Ουισκόνσιν. πρόκληση γρήγορης πυρκαγιάς και έντονη, οι μοναδικές εργασίες του προσωπικού απαιτούν εξαιρετικά συνεργατικούς, ευέλικτους χώρους εργασίας για την υποστήριξη συνεχών διακυμάνσεων των επιβατών και των απαιτήσεων χώρου. η φύση της εργασίας του έργου απαιτεί μη ιεραρχικό χώρο για την ενθάρρυνση της ανταλλαγής γνώσεων. για να φέρει σε επαφή μια ποικιλία μορφών εργασίας και συνεργασίας σε ένα χώρο, ο υπάρχων θαμπός και uninspiring χώρος γραφείων b απαιτούσε έναν δημιουργικό μετασχηματισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός ενοποιητικού στοιχείου. το χρονοδιάγραμμα πληρότητας υψηλής προτεραιότητας του πελάτη απαιτούσε μια εξαιρετικά γρήγορη προσέγγιση, όπου πολλές από τις λύσεις σχεδιασμού καθορίστηκαν μόνο κατά την κατασκευή του έργου. η λύση στην καρδιά του χώρου είναι η κεντρική περιοχή συγκέντρωσης – ένας ευρύχωρος διώροφος όγκος ικανός να φιλοξενήσει όλο το προσωπικό για συναντήσεις όλων των χεριών και κοινωνικές εκδηλώσεις. για να υποστηρίξει τις συγκεντρώσεις του προσωπικού και την ανταλλαγή μηνυμάτων, δημιουργήθηκε ένας μεγάλος βιντεο τοίχος – ο τοίχος ενότητας – πλαισιωμένος με χαλύβδινες δοκοί (που αποσπάστηκαν από την κατεδάφιση του ανοίγματος δαπέδου) και επιστρωμένος με αναγεννημένο αχυρόστρωμα (αποδίδοντας φόρο τιμής στην καλλιτεχνική κληρονομιά του κτιρίου). οι αίθουσες εστίασης, οι ανοιχτοί χώροι συσκέψεων και χώρων (που επίσης χρησιμεύουν ως εναλλακτικοί χώροι εργασίας), τα κλειστά δωμάτια και οι αίθουσες διασκέψεων με βιντεοδιάσκεψη τοποθετούνται απερίφραστα σε ολόκληρο το περιβάλλον. οι χώροι με γυάλινη πρόσοψη τροφοδοτούν θρεπτική πρόσβαση στην ημέρα. αρκετές περιοχές επαναφόρτισης συγκεντρώνονται και στους δύο ορόφους για να ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση εκτός των επιμέρους περιοχών εργασίας, και να προσφέρει μια άλλη επιλογή για θέσεις εργασίας. όλοι οι εργαζόμενοι εργάζονται σε σταθμούς εργασίας ίσου μεγέθους, σε πάγκο, χωρίς ένα ενιαίο γραφείο σε ολόκληρο τον χώρο.οι σταθμοί εργασίας σχεδιάζονται για να επιτρέπουν απεριόριστες ευκαιρίες ομαδικής συνεργασίας και είναι τοποθετημένες με άμεση πρόσβαση στο φυσικό φως και απόψεις. εκφράζοντας πλήρως τον στόχο του χώρου, η αρχιτεκτονική ενώνει ανθρώπους και διαφορετικούς τρόπους εργασίας και γιορτάζει αρχιτεκτονικά στυλ με οικοδομικά υλικά από διαφορετικές εποχές, ενώνοντας το παλιό και το νέο. η αποκορύφωση των ολοκληρωμένων προσπαθειών προς έναν ενοποιημένο σκοπό μεταξύ του πελάτη, της ομάδας σχεδιασμού και του διαχειριστή κατασκευής οδήγησε στη δημιουργία ενός λειτουργικού, όμορφου χώρου, που ολοκληρώθηκε μέσα στον προϋπολογισμό του πελάτη και μέσα σε ένα επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα. design: eppstein uhen αρχιτέκτονες φωτογραφία: c & n φωτογραφία μέσω στιγμιότυπων γραφείου & louboutin παπουτσια erke johnson ελέγχει τα γραφεία του eppstein uhen αρχιτέκτονες west allis wisconsin louboutin μποξερ παπουτσια στοκ louboutin παπουτσια erke johnson ελέγχει τα γραφεία του eppstein uhen αρχιτέκτονες west allis wisconsin louboutin μποξερ παπουτσια στοκ